Word jij onze nieuwe sponsor?

Word jij onze nieuwe sponsor?

Bekijk onze sponsor mogelijkheden

Bekijk onze sponsor mogelijkheden

U kunt op vele manieren sponsor van AFC’34 worden. Ons streven is altijd om met een passende oplossing te komen. Als u kiest voor een vorm van digitale sponsoring op de website van AFC’34, kiest u voor een website met meer dan een 1.000.000 hits per jaar.
Voor meer info kunt u contact opnemen via sponsoren@afc34.nl

Hieronder een overzicht van al onze mogelijkheden en welke sponsors hiervoor hebben gekozen:

Reclamebord

Met uw bedrijfslogo langs de velden voor optimale reclame voor uw bedrijf.

Kantine TV

Uw logo en/of boodschap op de TV in de kantine van AFC’34.

Website Banners

Uw logo op de website van AFC’34 met een doorlink naar uw eigen website.

Website adverteren

Uw boodschap op de website van AFC’34. Gelinkt naar een actiepagina op uw website.

Jan Leek Weekend

Bent u ook zo enthousiast over het AFC’34 Jan leek Sluitingsweekend voor de jeugd en wilt u misschien een extra bijdrage (financieel of anderzijds) leveren aan dit voor AFC’34 unieke evenement. U kunt terecht bij Ellen Smit-Robert via janleekweekend@afc34.nl.

Kledingfonds AFC

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 23 april 2018 is besloten een kledingfonds op te zetten voor alle jeugdteams; selectie- en niet-selectieteams. Met ingang van het seizoen 2019/2020 is het kledingfonds ingevoerd.

Met het kledingfonds wordt beoogd:

  • Voor alle jeugdteams dezelfde tenues met een prachtige uitstraling, er gelijkheid is voor wat betreft kleding voor alle jeugd;
  • De jaarlijkse kledingkosten voor ouders en jeugd, met een eigen bijdrage van € 20 per jaar, lager zijn en dat de spelers trots op hun tenue zijn;
  • Dat sponsororen met een sponsorbedrag van € 250 per jaar (voor een periode van 3 jaar) geen (extra) kosten voor de aanschaf van de tenues hebben. Daarmee kan voor een relatief klein bedrag een team, mogelijk met eigen kind, worden gesponsord.

Bekijk onze Business Club

Bekijk onze Business Club

Zaken doen betekent vooral contacten leggen en onderhouden. Wij bieden een laagdrempelig zakelijk netwerk waar momenteel zo’n 50 regionale bedrijven bij aangesloten zijn.

Word lid van de Business Club