AFC’34 heeft een nieuw bestuur; Mirjam de Boer volgt Michel Robert op als voorzitter.

Vanaf MAANDAG 25 April heeft AFC’34 een nieuw bestuur.

Michel Robert heeft op een extra Algemene Leden Vergadering de voorzittershamer overgedragen aan Mirjam de Boer, die in het vorige bestuur penningmeester was.

Het nieuwe bestuur is als volgt samengesteld:

Mirjam de Boer, voorzitter

Erik Simons, horeca/facilitair/gebouw

Nick Geurtsen, voetbalzaken

Mike van de Horst, secretaris

Michel Robert, penningmeester/sponsoring

Met op de directe achtergrond: Laus van Langen (ledenadministratie), Kees Kraakman (contributie) en Herman van der Weijde (financiële zaken).

Afscheid is genomen van Rob Fleur, Norbert de Jong en Jos Ruiters.

Op zijn LinkedIn-account plaatste oud-voorzitter Michel Robert de dag na de vergadering het volgende bericht:

Gisteravond afscheid genomen als voorzitter van #afc34. Na 4 zeer intensieve jaren hebben we als bestuur weer een gezonde financiële basis voor de toekomst gelegd. De club leeft weer als nooit tevoren, met een van de beste amateur-jeugdopleidingen die Nederland rijk is. Graag bedank ik mijn medebestuursleden Rob Fleur, Norbert de Jong, Jos Ruiters en Mirjam de Boer en alle leden, vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt. We hebben het samen en met elkaar gedaan!
Met een gerust hart draag ik de “hamer” over aan Mirjam de Boer, die met veel toewijding, kennis en ambitie de volgende stap kan maken met deze prachtige club. Tevens wens ik de nieuwe bestuursleden Nick Geurtsen (voetbalzaken), Erik Simons (horeca en facilitair) en Mike van de Horst(secretaris) heel veel succes en plezier toe!
#mijnclubwaarjebijwilthoren
#voetbaldromenwaarmaken