Een toonaangevende amateur voetbalvereniging in Nederland. Door het aanbieden van een hoogstaande voetbalopleiding, professionele faciliteiten en een gastvrije omgeving.

Van de voorzitter: Welkom bij AFC'34

AFC’34 is de vereniging in groot Alkmaar die het hoogste speelt in het amateurvoetbal. Een ambitieuze, sportieve en gezellige vereniging met een 1e elftal op zondag dat acteert in de KNVB 1e klasse.

We zijn onderscheidend door een jeugdopleiding met de regionale voetbalstatus niveau en onze eerste elftallen per leeftijdscategorie spelen in de landelijke divisies van de KNVB. Een vaste plek in de top-5 van beste amateurverenigingen van Nederland.

AFC’34 is een dynamische club waar ideeën altijd welkom zijn en ingepast worden in het clubbeleid.
De ambitie is om met de hoofdmacht op minimaal divisie 4 niveau te acteren , met inzet van zelf opgeleide spelers.

Door onze uitstekende faciliteiten en de stabiele organisatie heeft AFC’34 een grote aantrekkingskracht op voetballers uit de gehele provincie. De vereniging telt momenteel zo’n 900 leden en groeit gestaag door. Jaarlijks begroeten we ongeveer 54.000 bezoekers op ons complex voor wedstrijden, toernooien en andere activiteiten.

We zijn een club waar ambitie, prestatie en plezier hand in hand gaan. Een club waar de leden en betrokkenen in elkaar investeren om onze ambities gezamenlijk waar te maken.

Namens AFC’34 veel voetbalplezier gewenst,
Mirjam de Boer