AFC’34 bedankt leden voor inzet bij Grote Clubactie

Afgelopen woensdag werden alle (jeugd) leden van onze club bedankt voor hun inzet bij de Grote Clubactie. De jeugdleden die de meeste loten hadden verkocht, kregen mooie prijzen die door AZ en Sport 2000 waren gesponsord. Namens AFC werden er door Diana van Lingen waardebonnen van Sport 2000 uitgereikt. AFC’34 heeft dankzij de Grote Clubactie meer dan 4000 euro opgehaald!

Een prachtig resultaat dankzij  alle (jeugd) leden die loten hebben gekocht én verkocht. Mede dankzij de tomeloze inzet van Diana van Lingen is het een groot succes geworden en heeft AFC’34 in deze moeilijke tijden een mooi bedrag mogen ontvangen. Het bestuur van de club heeft Diana dan ook bedankt met een mooie bos bloemen en een doos chocolade.

Over De Grote Clubactie:

De Nationale Stichting Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. De Grote Clubactie bouwt mee aan een gezond verenigingsleven in Nederland, omdat zij geloven in de kracht en maatschappelijke waarde van vitale verenigingen. Met een loterij en ondersteunende voorzieningen van de Grote Clubactie helpt de Stichting verenigingen in sport, hobby en cultuur hun ledenparticipatie en hun financiële positie te versterken.